SELSKABSMENUER

Nyd den udsøgte menu, smilende betjening og ikke mindst fjordudsigten i vores lyse og stemningsfulde rammer mens du skaber minder for livet.
I selskabslokalet kan vi servicere op til 90 personer alt afhængig af bordopstilling.

Sammensæt selv
Priserne er pr. kuvert

Rejecocktail m/grønne asparges
149,00

Tarteletter m/høns i asparges
135,00

Laksetatar m/agurk, urter, sennepsdressing
149,00

Carpaccio m/parmesan, ristede hasselnødder
145,00

Tunmousse m/rejer
145,00

Alle forretter, med undtagelse af tarteletter, serveres med kroens hjemmebagte brød

Langtidsstegt kalveculotte m/sæson grønt, dampede kartofler m/urter og rødvinssauce
255,00

Urtemarineret unghanebryst m/sæson grønt, perlebyg og pebersauce
235,00

Helstegt oksefilet m/sæson grønt, pommes risolles og bearnaisesauce
285,00

Helstegt Oksemørbrad m/sæson grønt, kartoffelgratin og portvinssky
365,00

Gateau Marcel m/vanilieis og friske bær
149,00

Panna Cotta m/ coulis og friske bær
135,00

Citronfromage m/flødeskum og revet chokolade
115,00

Pandekager m/is
125,00

3 slags ost m/kiks og druer
135,00

Gl. dags æblekage m/flødeskum og ribsgele
115,00

Byg selv hotdogs
95,00

Frikadeller m/kold kartoffelsalat
125,00

Aspargessuppe m/kødboller og friskbagt brød
85,00

Ost og pølseanretning – 2 slags ost og 3 slags pølse
149,00

  • Scramble æg og bacon
  • Oksepølser m/ketchup
  • Pandekager m/sirup
  • Ferskrøget laks m/urtecreme
  • Yoghurt m/toppings og friske bær
  • 3 slags ost
  • 2 slags pålæg
  • Frisk frugt
  • Croissant og thebirkes
  • Brød, smør og marmelade
  • Kaffe/the
  • Juice – æble, appelsin og multi

Pris pr. person 325,00

  • Marineret sild m/løg og kapers
  • Karrysild m/æg
  • Røget laks m/urtecreme
  • Smørstegt fiskefilet m/remoulade og citron
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Mørbradbøf m/champignon a la crème
  • Lun ribbensteg m/rødkål og agurkesalat
  • Rugbrød, lyst brød og smør
  • 2 slags ost m/kiks og druer

345,00

TILKØB
Leverpostej m/bacon og champignoner
35,00

Frikadeller m/surt
35,00

  • Langtidsstegt kalveculotte
  • Marineret kyllingebryst
  • Frikadeller
  • Dampede kartofler med urter
  • Flødekartofler
  • Kålsalat
  • Husets blandet salat
  • Bearnaisesauce og rødvinssauce

395,00

  • Bruschetta med tomat og frisk basilikum på ristet brød
  • Arancini – sprød risottokugle med frisk parmesan og basilikum mayo
  • Burrata med bagt tomat og friske urter
  • Hummus med krydret oksefars og løg
  • Husets blandet salat
  • Sødkartoffelsalat
  • Helstegt oksefilet med hvidløg, olivenolie og persille
  • Krydret kyllingelår
  • Braiseret svinebryst med æble og timian

475,00

Der er ikke nogen fastlagt menu, men kokken forsøger at sammensætte en menu, hvor elementer fra den valgte menu indgår.