SELSKABSMENUER
Nyd den udsøgte menu, smilende betjening og ikke mindst fjordudsigten i vores lyse og stemningsfulde rammer mens du skaber minder for livet.
I selskabslokalet kan vi servicere op til 90 personer alt afhængig af bordopstilling.
Sammensæt selv
Priserne er pr. kuvert
Rejecocktail m/grønne asparges
149,00
Tarteletter m/høns i asparges
135,00
Laksetatar m/agurk, urter, sennepsdressing
149,00
Carpaccio m/parmesan, ristede hasselnødder
145,00
Tunmousse m/rejer
145,00
Alle forretter, med undtagelse af tarteletter, serveres med kroens hjemmebagte brød
Langtidsstegt kalveculotte m/sæson grønt, dampede kartofler m/urter og rødvinssauce
255,00
Urtemarineret unghanebryst m/sæson grønt, perlebyg og pebersauce
235,00
Helstegt oksefilet m/sæson grønt, pommes risolles og bearnaisesauce
285,00
Helstegt Oksemørbrad m/sæson grønt, kartoffelgratin og portvinssky
365,00
Gateau Marcel m/vanilieis og friske bær
149,00
Panna Cotta m/ coulis og friske bær
135,00
Citronfromage m/flødeskum og revet chokolade
115,00
Pandekager m/is
125,00
3 slags ost m/kiks og druer
135,00
Gl. dags æblekage m/flødeskum og ribsgele
115,00
Byg selv hotdogs
95,00
Frikadeller m/kold kartoffelsalat
125,00
Aspargessuppe m/kødboller og friskbagt brød
85,00
Ost og pølseanretning – 2 slags ost og 3 slags pølse
149,00
- Scramble æg og bacon
- Oksepølser m/ketchup
- Pandekager m/sirup
- Ferskrøget laks m/urtecreme
- Yoghurt m/toppings og friske bær
- 3 slags ost
- 2 slags pålæg
- Frisk frugt
- Croissant og thebirkes
- Brød, smør og marmelade
- Kaffe/the
- Juice – æble, appelsin og multi
Pris pr. person 325,00
- Marineret sild m/løg og kapers
- Karrysild m/æg
- Røget laks m/urtecreme
- Smørstegt fiskefilet m/remoulade og citron
- Tarteletter m/høns i asparges
- Mørbradbøf m/champignon a la crème
- Lun ribbensteg m/rødkål og agurkesalat
- Rugbrød, lyst brød og smør
- 2 slags ost m/kiks og druer
345,00
TILKØB
Leverpostej m/bacon og champignoner
35,00
Frikadeller m/surt
35,00
- Langtidsstegt kalveculotte
- Marineret kyllingebryst
- Frikadeller
- Dampede kartofler med urter
- Flødekartofler
- Kålsalat
- Husets blandet salat
- Bearnaisesauce og rødvinssauce
395,00
- Bruschetta med tomat og frisk basilikum på ristet brød
- Arancini – sprød risottokugle med frisk parmesan og basilikum mayo
- Burrata med bagt tomat og friske urter
- Hummus med krydret oksefars og løg
- Husets blandet salat
- Sødkartoffelsalat
- Helstegt oksefilet med hvidløg, olivenolie og persille
- Krydret kyllingelår
- Braiseret svinebryst med æble og timian
475,00
Der er ikke nogen fastlagt menu, men kokken forsøger at sammensætte en menu, hvor elementer fra den valgte menu indgår.