SELSKABER

Lad os sørge for, at du kan nyde din specielle begivenhed i fulde drag.

Vi skræddersyr arrangementer, der stemmer overens med dine ønsker og behov. Om du drømmer om et uforglemmeligt bryllup, en større fødselsdagsfest eller et frokostselskab står vi klar til at servicere dig og dine gæster. Vi kan være behjælpelige med alt fra bordpynt til musikere.

Nyd den udsøgte menu og udsigten i vores dejlige rammer, mens du skaber minder for livet.

Vi tilrettelægger menuen efter jeres ønsker. Du kan læse vores menuforslag og få inspiration til din begivenhed.

Vi byder meget gerne indenfor til en rundvisning og står klar til at svare på dine spørgsmål. Kontakt os forinden, så vi er sikre på at have god tid til jer.

Fester
På Hørby Færgekro arbejder vi efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere dig om at nyde dagen og selskabet.

LÆS MERE

Barnedåb
Barnets første fest skal være helt særligt. Giv dine gæster en uforglemmelig dag med en lækker menu og en udsigt ud over vandet, som de sent vil glemme.

LÆS MERE

Konfirmation
Når I vælger at afholde konfirmationsfesten hos Hørby Færgekro sørger vi for at konfirmanden, forældre og gæster for en mindeværdig dag. Vi vil gøre vores for at matche jeres ønsker og forventninger til den store dag.

LÆS MERE

Den sidste rejse
Vores lokaler har en ro og varme der gør, at de også egner sig til et mindeværdigt sidste farvel. Vi sørger for menu og opdækning efter jeres ønsker.

LÆS MERE

Reception
Hørby Færgekro har den skønneste udsigt ud over Holbæk Fjord og danner en smuk kulisse til et festligt arrangement. Vores fleksible menukort byder på noget for enhver smag og kan tilrettelægges efter dine ønsker.

LÆS MERE

Busselskaber
Hørby Færgekro er det oplagte stop når sult eller kaffetørst skal stilles undervejs på en busudflugt. Vi ligger centralt på Sjælland og er klar til at tage mod mange gæster i vores restaurant lige ved vandet.

LÆS MERE