RESTAURANT
Uanset om du kommer forbi til lille let anretning på terrassen eller en romantisk middag skal du fornemme, at vi har kræset om dit måltid og dig. Stilen er nordisk, hvilket betyder enkel og velsmagende mad og drikke. På vores menu findes friske, lokale råvarer med respekt for sæsonen. De lækre retter kommer dog ofte til at kæmpe om at få din opmærksomhed grundet det formidable vue over fjorden.
ÅBNINGSTIDER
Køkkenet har åbent onsdag – torsdag – fredag – lørdag – søndag kl. 12.00-15.30 og 17.00-20.30
Restauranten holder åbent frem til kl. 21:30
Der kan forekomme afvigelser fra ovenstående åbningstider i køkkenet og restauranten, og der kan være lukket for servering
grundet selskaber og arrangementer, eller der kan være fuldt booket. Vi anbefaler derfor at der forudbestilles bord.
Serveres mellem 12.00 – 15.30
Frokostplatte
- Marinerede sild med løg og kapers
- Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron
- Sprøde tarteletter med høns i asparges
- Håndpillede rejer med citronmayonnaise
- Ost med friske druer
- Brød og smør.
pr. person 265.-
2 slags sild
Marineret sild med kapers og rødløg. Karrysild med æg og rødløg. Hertil brød og smør.
149,-
Tun i fennikelolie
Serveres med grillet citron, snittet rødløg og grillet brød.
139,-
Rejemad med pocherede æg
Håndpillede chillirejer, citronmayo, rød panko toppet med friske urter.
149,-
Stjerneskud, den danske klassiker fra havet
Smørstegt fiskefilet, håndpillede rejer, dampet fisk, røget laks samt kaviar og mayonnaise.
198,-
Klassisk pariserbøf
Serveres med peberrod, løg, pickles og syltede rødbeder i tern.
179,-
Smørstegt fiskefilet
Friskfanget dansk rødspættefilet, hjemmerørt remoulade, persille og stegt citron.
139,-
Æggekage
Serveret i lun pande med stegt flæsk, purløg, grov sennep og rødbeder.
178,-
Serveres fra kl. 17.00-20:30
FORRETTER
Bagte tomater med burrata ost
Frisk basilikum, jomfruolivenolie og grillet brød
148,-
Gamba rejer
Stegt i hvidløg, ravioli, citron og grillet brød.
198,-
Okserillette
Syltede perleløg, citronmayo og chips af rodfrugter.
149,-
Gratineret gedeost salat
Sprød salat med tomater, rødløg, valnødder hertil hjemmebagt brød.
115,-
Tarteletter
Sprøde tarteletter med høns i asparges.
119,-
Husets grønne salat
Kokkens samler sæsonens grønne lækkerier.
115,-
—
HOVEDRETTER
Stegt flæsk ad libitum
Serveres kogte kartofler, gammeldags persillesovs, grov sennep og syltede rødbeder i tern.
179,-
Wienerschnitzel med dreng
Smørstegt wienerschnitzel af kalv med dreng, smørstegte kartofler, ærter og skysovs.
218,-
Frisk hel rødspætte fra Skagerrak
Kogte kartofler, brunet smør med kapers samt grillet citron.
289,-
Langtidstilberedt lammeskank
Rodfrugter, cheddarmos, rødvinssauce og confiterede hvidløg.
255,-
Svinebryst
Årstidens grøntsager, sauterede kartofler med dijonsennep og skysauce.
235,-
Coq au vin
Langtidssimret dansk hanekylling i vin serveres med cremet kartoffelmos.
245,-
Kroens vegetarret
Efter årstiden og kokkens valg.
179,-
DESSERT
Gammeldags æblekage
Klassisk æblekage med sherry, makroner, pisket fløde og ribsgele.
99,-
Coupe Danmark
Hjemmelavet is med friske frugte og chokoladesovs.
119,-
Pandekager
Vaniljeis samt brændte mandler.
119,-
Camembert frites
Serveres med solbærmarmelade og ristet brød.
129,-
Fransk citrontærte
Bund af linsedej, top af marengs og friske bær.
129,-
Kroens ostetallerken
Tre slags ost med tilbehør. Anrettes ved bordet.
178,-
Rødgrød med fløde
Dansk klassiker af jordbær og rabarber.
110,-
Til både frokost og aften. Børn under 10 år
Fish and chips
Serveres med sauce tatare.
129.-
Chicken Tenders
Friturestegt kyllingbryst med pommes frites og hjemmerørt remoulade.
115.-
Stegt flæsk
Serveres med kogte kartofler og persillesovs.
98.-
Frikadeller
Kartofler, brun sovs og syltede rødbeder.
119,-