HOTEL

Sæt hverdagen på pause

Trænger du til at slappe af og nyde livet, så tag en dyb indånding af den friske luft, fald i søvn til lyden af bølgeskvulp og lad os forkæle dig et par dage. Vores lille atmosfæriske færgekro kan tilbyde overnatning på et af vores 14 værelser, som vi har opdelt i forskellige kategorier. Den storslået beliggenhed ned til fjorden er afspejlet i værelserne med et lys indretning og detaljer fra hav og havn. Alle værelser har eget bad, toilet og fjernsyn.

Vi står klar til at servere en klassisk morgenbuffet dagen derpå, som er inkluderet i prisen.

Book værelse

OBS! Vi arbejder i øjeblikket på en løsning ift. fjernsyn. Der er derfor ikke fjernsyn på værelserne. Det er muligt at se fjernsyn i selskabslokalet, såfremt dette ikke er booket til anden side.

Kaptajnens værelse – Suite med fjordudsigt
I kaptajnens værelse har vi finpudset jeres overnatning med lidt ekstra bekvemmelighed og oplevelse. Det nyistandsatte værelse er placeret på 1. sal, hvor du kan nyde fjordudsigten fra egen terrasse. Der er komfortable king size kontinentalseng og hyggeligt sofaarrangement. Sovesofaen giver to ekstra sovepladser.

Styrmandens værelse – Suite med fjordudsigt
Styrmandens værelse byder jer velkommen med sin store charme og gode plads. Det nyistandsatte værelse er placeret på 1. sal, hvor du kan nyde fjordudsigten fra egen terrasse. Der er komfortable kontinentalseng og hyggeligt sofaarrangement. Der er mulighed for ekstra opredning eller babyseng i suiten.

Sømandens suiter
På 1. sal findes de tre nyistandsatte suiter med hver deres stemningsfulde og lyse indretning der indbyder til velvære og ro. Der er nye komfortable senge, hyggelige siddemøbler og badeværelse med kar eller brus. Nogle af suiterne giver mulighed for opsætning af en ekstra opredning eller babyseng.

Kahytterne – Dobbeltværelser
Vores dobbeltværelser findes i nederste etage og er indrettet simple, venlig og med lyse farver. Værelset byder på de mest nødvendige faciliteter og er beregnet til en eller to personer. Dobbeltværelserne har ikke udsigt til vandet. Her henviser vi til vores terrasse og restaurant, hvor udsigten frit kan nydes.

Dobbeltværelsets faciliteter:

  • Morgenmad
  • Dobbeltseng
  • Bad og toilet
  • Fjernsyn
  • Gratis WiFi
  • Stol og bord
  • Shampoo og sæbe