Hotel & Ferie

Sæt hverdagen på pause

Trænger du til at slappe af og nyde livet, så tag en dyb indånding af den friske luft, fald i søvn til lyden af bølgeskvulp og lad os forkæle dig et par dage.

Vores lille atmosfæriske færgekro kan tilbyde overnatning på et af vores 14 værelser, som vi har opdelt i forskellige kategorier. Den storslået beliggenhed ned til fjorden er afspejlet i værelserne med et lys indretning og detaljer fra hav og havn. Alle værelser har eget bad, toilet og fjernsyn.

Vi står klar til at servere en klassisk morgenbuffet dagen derpå, som er inkluderet i prisen.

Book værelse

OBS! Vi arbejder i øjeblikket på en løsning ift. TV. Der er derfor ikke TV på værelserne.

Det er muligt at se TV i selskabslokalet, såfremt dette ikke er booket til anden side.

Kaptajnens værelse – Suite med fjordudsigt
I kaptajnens værelse har vi finpudset jeres overnatning med lidt ekstra bekvemmelighed. Det nyistandsatte værelse er placeret på 1. sal, hvor du kan nyde den fantastiske panoramaudsigt fra egen overdækkede terrasse. Her er komfortable king size kontinentalseng og hyggeligt sofaarrangement, som også kan giver to ekstra sovepladser.

Vi har bestræbt os på at give denne suite et nordisk udseende i rolige blå farver og et maritimt udtryk.

Styrmandens værelse – Suite med fjordudsigt
Styrmandens værelse byder jer velkommen med sin maritime charme og gode plads. Det nyistandsatte værelse er placeret på 1. sal, hvor du kan nyde den pragtfulde fjordudsigt fra egen terrasse. Der er komfortable kontinentalseng og hyggeligt sofaarrangement. Der er mulighed for ekstra opredning eller babyseng i suiten.

Sømandens suiter – 3 nyistandsatte suiter
På 1. sal findes desuden disse tre nyistandsatte suiter, som hver især er indrettet med hver deres nordiske stemningsfulde og lyse indretning der indbyder til velvære, ro og hygge. Der er nye komfortable senge, hyggelige siddemøbler og badeværelse med kar eller brus. Enkelte af disse giver mulighed for opsætning af en ekstra opredning eller babyseng.

Sømandsværelse #3: Holdt i hvide og beige farver som sender tankerne hen på datidens badehoteller

Sømandsværelse #4: Hvide, blå og sandfarvet indretning giver en maritim atmosfære. Dette værelse har et stort badeværelse.

Sømandsværelse #5: Holdt i hvide og beige farver og det emmer af fred og ro. Værelset har et stort badeværelse

Kahytterne – 9 Dobbeltværelser i stueetagen
Vores dobbeltværelser findes på nederste etage og er indrettet enkelt i lyse farver. Dobbeltværelserne byder på de mest nødvendige faciliteter og er beregnet til en eller to personer. Dobbeltværelserne har ikke udsigt til vandet. Her henviser vi til vores terrasse og restaurant, hvor udsigten frit kan nydes.