HOTEL & FERIE

Sæt hverdagen på pause…

Trænger du til at slappe af og komme lidt væk hjemmefra? Nyd en forfriskende brise fra vandet som omgiver Hørby Færgekro. Fra suiterne med udsigt over fjorden kan du falde i søvn til lyden af bølgeskvulp og den smukkeste udsigt til Holbæk By.

Vores lille atmosfæriske færgekro kan tilbyde overnatning på et af vores 20 værelser, som vi har opdelt i forskellige kategorier. Den storslået beliggenhed ned til fjorden er afspejlet i værelserne med en lys badehotel-indretning og detaljer fra kroens historie. Alle værelser har eget badeværelse med brus, badekåber og tøfler, nye dansk producerede kvalitetssenge, gåsedunsdyner og puder, fjernsyn med cast-funktion og wi-fi.

Vi står klar til at servere en klassisk morgenbuffet dagen derpå, som er inkluderet i prisen.

Juniorsuiter – 2 nyistandsatte dobbeltværelser med fjordudsigt og terrasse.
Vores juniorsuiter er placeret på 1. sal. Her kan du nyde et godt glas vin og den fantastiske panoramaudsigt over fjorden fra din stol på din egen overdækkede terrasse. Begge værelser har en komfortabel dobbeltseng, skrivebord og et hyggeligt siddeområde.

Kaptajnens værelse #1
Vi har bestræbt os på at give denne suite et nordisk udseende, i rolige blå farver og et maritimt udtryk. Denne suite indeholder en sofa, som på forespørgsel kan konverteres til en ekstra soveplads. Der er mulighed for barneseng på dette værelse.

Styrmandens værelse #2
Styrmandens værelse byder jer velkommen med sin maritime charme og gode plads. Her kan I slappe af i to store lænestole. Der er mulighed for barneseng på dette værelse.

***

Deluxe – nyrenoveret hjørneværelse med fjordudsigt og terrasse
På 1. sal, med en formidabel udsigt over fjorden både fra sengen, badeværelset og den overdækkede terrasse.
Der er mulighed for barneseng på dette værelse

Admiralens suite #9
Skønt lysindfald og kroens bedste udsigt over Hørby Havn får du på dette skønne værelse. Værelset er holdt i lyse og indbydende farver og rummer skrivebord, samt et stort badeværelse.
Kan laves til connecting room med Kahyt #8.

***

Comfort værelser – 3 dobbeltværelser med vandudsigt og egen terrasse

Disse 3 nyistandsatte værelser har adgang terrasse med udsigt over vandet. Alle værelser nye badeværelser og lys badehotel-indretning, der indbyder til velvære, ro og hygge. Der er skrivebord, nye komfortable senge og badeværelse med brus.

Kommandørens værelse #10
På 1. sal. Dette værelse har en formidabel udsigt over vandet både fra sengen og den overdækkede terrasse.

Comfort værelse #20 #21
De to værelser befinder sig i stueetagen og er indrettet med hyggelig lænestol og dobbeltdøre til terrassen. Der er mulighed for barneseng eller ekstra opredning på disse værelser.

***

Comfort værelser – 4 istandsatte dobbeltværelser

På 1. sal findes desuden disse 4 værelser, som hver især er indrettet med hver deres stemningsfulde og lyse indretning, der indbyder til velvære, ro og hygge. Der er nye komfortable senge, hyggelige siddemøbler og badeværelse med brus. Der er mulighed for barneseng på disse værelser.

Sømandens værelse #3 #4 #5 #6
Holdt i hvide, beige og blå farver som sender tankerne hen på datidens badehoteller. Skrivebord i værelse 5 og 6.

***

Kahytterne – 9 nyistandsatte dobbeltværelser

Vores kahytter er indrettet med skrivebord og holdes i lyse farver. Disse værelser byder på de mest nødvendige faciliteter og er beregnet til en eller to personer. Der er ikke udsigt til vandet, men nogle af kahytterne har direkte udgang til vores skønne gårdmiljø med træ-terrasse, hvor du kan slappe af med en kop kaffe og en god bog i havemøblerne.

Kahytter #14 #15
Disse 2 kahytter er beliggende i stueetagen. Vender mod baggården.

Kahytter #7 #8
Disse 2 kahytter er beliggende på 1. sal.
Kahyt #8 kan laves som connecting room med vores Deluxe hjørneværelse med fjordudsigt og terrasse #9

Kahytter med udgang til fælles terrasse #12 #16 #17 #18 #19 #22
Disse 6 kahytter er beliggende i stueetagen og har direkte udgang til vores gårdmiljø med fællesterrasse i træ.

***