Hotel & Ferie

Sæt hverdagen på pause

Trænger du til at slappe af og nyde livet, så tag en dyb indånding af den friske luft. Fra suiterne med udsigt over fjorden kan du falde i søvn til bølgeskvulp og den smukkeste udsigt over Holbæk Fjord.

Vores lille atmosfæriske færgekro kan tilbyde overnatning på et af vores 17 værelser, som vi har opdelt i forskellige kategorier. Den storslået beliggenhed ned til fjorden er afspejlet i værelserne med en lys indretning og detaljer fra kroens historie. Alle værelser har eget badeværelse med brus, badekåber og tøfler, nye dansk producerede kvalitetssenge, gåsedunsdyner og puder, fjernsyn og wi-fi.

Vi står klar til at servere en klassisk morgenbuffet dagen derpå, som er inkluderet i prisen.

Juniorsuiter – 2 nyistandsatte dobbeltværelser med fjordudsigt og terrasse.
Vores nyistandsatte juniorsuiter er placeret på 1. sal. Her kan du nyde et godt glas vin og den fantastiske panoramaudsigt over fjorden fra din stol, på den overdækkede terrasse. Begge værelser har en komfortabel dobbeltseng og et hyggeligt siddeområde.

#1 Kaptajnens værelse
Vi har bestræbt os på at give denne suite et nordisk udseende, i rolige blå farver og et maritimt udtryk. Denne suite indeholder en sofa, som på forespørgsel kan konverteres til en ekstra sengeplads. Der er mulighed for barneseng på dette værelse.

#2 Styrmandens værelse
Styrmandens værelse byder jer velkommen med sin maritime charme og gode plads. Der er mulighed for barneseng på dette værelse.

***

Deluxe – nyrenoveret hjørneværelse med fjordudsigt og terrasse
På 1. sal, med en formidabel udsigt over Fjorden, både fra sengen, badeværelset samt den overdækkede terrasse.
Der er mulighed for barneseng på dette værelse

#9
Skønt lysindfald og kroens bedste udsigt får du på dette skønne værelse. Værelset er holdt i lyse og indbydende farver, og rummer skrivebord, samt et stort badeværelse, med udsigt.
Kan laves til connecting room, med vores Kahyt #8.

***

Comfort værelser – 5 nyistandsatte dobbeltværelser
På 1. sal findes desuden disse 5 nyistandsatte værelser, som hver især er indrettet med hver deres nordiske stemningsfulde og lyse indretning, der indbyder til velvære, ro og hygge. Der er nye komfortable senge, hyggelige siddemøbler og badeværelse med brus, og ét af værelserne har terrasse med udsigt over vandet. Der er mulighed for barneseng på disse værelser.

Sømandens værelse #3
Holdt i hvide og beige farver som sender tankerne hen på datidens badehoteller

Sømandens værelse #4
Hvide, blå og sandfarvet indretning giver en maritim atmosfære. Dette værelse har et stort badeværelse.

Sømandens værelse #5
Holdt i hvide og beige farver og det emmer af fred og ro. Værelset har et stort badeværelse

Sømandens værelse #6

Kommandørens værelse #10
Dette værelse har skrivebord, og en formidabel udsigt over vandet, både fra sengen og den overdækkede terrasse.

***

Kahytterne – 9 nyistandsatte dobbeltværelser
Vores kahytter er indrettet enkelt i lyse farver. Disse værelser byder på de mest nødvendige faciliteter og er beregnet til en eller to personer. Der er ikke udsigt til vandet, men nogle af kahytterne har direkte udgang til vores skønne gårdmiljø med træ-terrasse, hvor du kan slappe af med en kop kaffe og en god bog og i havemøblerne.

Kahytter #14 #15
Disse 2 kahytter, med skrivebord er beliggende i stueetagen.

Kahytter #7 #8
Disse 2 kahytter er beliggende på 1. sal.
Kahyt #8 kan laves som connecting room med vores Deluxe hjørneværelse med fjordudsigt og terrasse #9

Kahytter med udgang til fælles terrasse #12 #16 # #17 #18 #19
Disse 5 kahytter, med skrivebord, er beliggende i stueetagen og har direkte udgang til vores skønne gårdmiljø med træ-terrasse.

***