FESTER

Nyd den udsøgte menu, smilende betjening og ikke mindst fjordudsigten i vores lyse og stemningsfulde rammer mens du skaber minder for livet.
I selskabslokalet kan vi servicere op til 90 personer alt afhængig af bordopstilling.
Kig gerne forbi til en snak og fremvisning af vores faciliteter. Kontakt os forinden, så vi kan afsætte god tid af til dig.

Gør din næste fest til en uforglemmelig oplevelse på Hørby Færgekro
Drømmer du om et bryllup, barnedåb konfirmation eller fødselsdag på Hørby Færgekro i maleriske omgivelser.
Skal kvaliteten og romantikken være i top, så er Hørby Færgekro et godt bud på en location, der kan opfylde de fleste værters ønsker. Her får I en vidunderlig panorama udsigt over fjorden, hvor de smukkeste solnedgange danner rammerne om den gamle historiske kro fra 1730.

Vi har en fantastisk skøn terrasse direkte til vandet hvor man kan nyde en velkomstdrink med sine gæster.  Vores lokaler har plads til omkring 90 spisende gæster, hvor vi tager os af alt fra velkomstdrink, borddækning og servering.

Maden er det danske klassiske køkken, hvor råvarer er nøje udvalgte efter netop enkeltheden og smagsoplevelsen i det danske køkken. Vi benytter de lokale råvarer, så som æg, frugt, grøntsager og pølser.

Er du interesseret i at holde din næste fest hos os på Hørby Færge, så ser vi frem til at høre fra dig, så vi sammen kan planlægge din næste fest.

Du er velkommen til at sende os forespørgelse. Vi er klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne.