FESTER

Nyd den udsøgte menu, smilende betjening og ikke mindst fjordudsigten i vores lyse og stemningsfulde rammer mens du skaber minder for livet.

I selskabslokalet kan vi servicere op til 100 personer alt afhængig af bordopstilling. Det er muligt at inddrage restauranten og terrassen, som ligger i forlængelse og få plads til endnu flere gæster. Eksklusiv leje af hele Hørby Færgekro er også muligt.

Kig gerne forbi til en snak og fremvisning af vores faciliteter. Kontakt os forinden, så vi kan afsætte god tid af til dig.

Overnatning
Vores faciliteter giver mulighed for at dine gæster kan overnatte, så festen kan fortsætte til den lyse morgen. Vi giver selvfølgelig rabat på værelserne, når I holder jeres fest på færgekroen.

Hvis du vil være sikker på at der er ledige værelser til dine gæster, anbefaler vi at du reserverer et estimeret antal værelser på forhånd.

Menuen
Hver eneste selskab skal være unikt og skræddersyet. Vi benytter de bedste råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Herunder er eksempler på forskellige gastronomisk oplevelser. Så tag et kig og saml inspiration.

Alle priser er inkl. klassisk borddækning. Vi kan være behjælpelige med alle de små detaljer fra bordkort, blomster, musikere og eventkoordinator.

Alle menuforslag er baseret på minimum 20 personer.

LIDT LÆKKERT

  • Div. charcuterie
  • Husets kyllingesalat
  • Pesto og hummus
  • Unika ost med chutney
  • Hvedebrød, rugbrød og smør

Pris pr person 175,-

***

BRUNCH

  • Røræg med krydderurtesalat
  • Sprødstegt bacon
  • Okse brunchpølser med ketchup og sennep
  • Frisk skåret frugt med mynte
  • Yoghurt med kompot og honningristet mysli
  • Sæsonens ost med relish og knækbrød
  • Vafler med sirup og flødeskum
  • Hvedebrød, rugbrød, smør og marmelade

Pris pr person 220,-

***

SHARE STYLE 1
Serveres på fade ved bordene

  • Koldrøget laks med rygeostcreme, agurk, radiser og dild
  • Salat af nye kartofler vendt i honning/senneps-vinaigrette
  • Blomkålscouscous vendt med parmesan, saltristede mandler og estragon
  • Urtemarineret kalvetyksteg
  • Stegt kyllingebryst
  • Vælg mellem rødvinsglace eller pebersauce
  • Gateau Marcel med bærkompot
  • Hvedebrød, rugbrød og smør

Pris pr person 385,-

***

SHARE STYLE 2
Serveres på fade ved bordene

  • Fennikelpølse og serranoskinke med kikærtecreme og pesto
  • Sesamstegt laks med myntedressing
  • Avocado/ananas salat
  • Urtestegt kyllingebryst
  • Kalvetyksteg
  • Smørstegte kartofler vendt i friske krydderurter
  • Vælg mellem rødvins- eller pebersauce
  • Salat efter sæson
  • Trifli efter sæson med vaniljecreme
  • Hvedebrød, rugbrød og smør

Pris pr person 435,-

***

5 RETTERS MENU

  • Rimet bagt torsk, limedressing, sprød rug, purløgsmayo og friske krydderurter
  • Lobster rolls med sprøde løg, syltede løg og briochebolle
  • Friteret risottokugle med urtemayo
  • Oksemørbrad, kartoffelfondant, solbærglace, to slags løg og grønt
  • Gateau Marcel med bær og vaniljeis.

Pris pr person 485,-

***

Festpakke 1
7 timer arrangement

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Øl, vand, vin ad libitum under maden
  • Kaffe med chokolade og en avec
  • Natmad

Pris pr person 995,-

***

Festpakke 2
7 timer arrangement

  • Festpakke 1
  • Øl, vand og vin ad libitum efter maden

Pris pr person 1345,-

***

Festpakke 3
7 timer arrangement

  • Festpakke 1
  • Øl, vand, vin og tre slags spiritus ad libitum efter maden

Pris pr person 1445,-

***

INSPIRATION TIL MENUER

FORRETTER

  • Kyllingeterrine med estragon majs, salat, sprød rug, dildmayo og friske krydderurter
  • Rimet bagt torsk med limedressing, sprød rug, purløgsmayo og friske krydderurter
  • Jordskokkesuppe med tørsaltet bacon, urteolie og jordskokkechips
  • Koldrøget laks anrettet med rygeostcreme, agurk, radiser, kørvel og dildolie

HOVEDRETTER

  • Kalvetyksteg, små kartofler vendt i urtesmør, sæsonens sprøde grøntsager samt solbærglace
  • Oksemørbrad med fondant kartoffel, løgpure, bagte løg, smørsauteret grønt og portvinsglace
  • Urtestegt kyllingebryst, dijonsauce, små kartofler vendt i brunet smør og bagte rodfrugter
  • Langtidsstegt svinebryst i øl og æblemost, cremet kartofler og urter, hertil spidskålssalat

DESSERTER

  • Berrymess, rabarberkompot, marengs, fløde, bær og rabarbersorbet
  • Gateau Marcel, anrettet med vanilleis og friske bær
  • Citronmazarin, tuil, serveret med koldskålsis
  • Chokolademousse, karamelliseret hvid chokolade og bagte blommer

NATMAD

  • Saml selv hotdogs
  • Saml selv flæskestegs sandwich
  • Chili con carne på skært oksekød, cremefraiche og tomatsalsa
  • Charcuteri og ostebord med kikærtecreme og pesto