VELKOMMEN I DE VOKSNES RÆKKER

Skal Hørby Færgekro sørge for en rigtig festlig dag for både konfirmand, forældre og gæster? Vi bestræber os altid på at gøre jeres arrangement så personligt som muligt, og vi tilrettelægger selvfølgelig dagen og menuen efter jeres ønsker. Vores lyse og hyggelige selskabslokale kan rumme op til 100 personer, men det er også muligt at inddrage restauranten og vores store udendørs terrasse, når vejret tillader det.

Vi kan være behjælpelig med bordpynt og blomster, men I er også velkomne til at medbringe selv.

Kontakt os gerne i god tid for en fremvisning eller bookning af lokale, da april og maj er de travleste måneder for arrangementer.

Alle menuforslag er baseret på minimum 20 personer.

3 RETTERS

  • Kyllingeterrin med estragon majs, salat, sprød rug, dildmayo og friske urter
  • Kalvetyksteg, små nye kartofler vendt i urtesmør, sæsonens sprøde grøntsager og tilhørende solbærglace
  • Berrymess – Rabarberkompot, marengs, fløde, bær, og rabarber sorbet

Pris pr person 365,-

***

AROUND THE WORLD
Fastfood edition

  • Cæsarsalat med popcorn chicken
  • Samosa med avocado salsa
  • Fish and chips med tatarsauce
  • Saml selv burger
  • Quinoa salat med mynte og koriander
  • Corn on the cob mexico style
  • Naan med kikærte creme

Pris pr person 395,-

***

SHAREFOOD 1
Serves på fade ved bordene

  • Fennikelpølse og seranoskinke med tilhørende kikærtecreme og pesto
  • Hvedebrød, rugbrød og smør
  • Sesamstegt laks med mynte dressing
  • Avocado, ananas salat
  • Urtestegt kyllingebryst
  • Smørstegte kartofler vendt i friske krydderurter
  • Rødvinssauce
  • Grov coleslaw vendt i citrusflødedressing
  • Rabarbertrifli med vanilliecreme

Pris pr person 295,-

***

SHAREFOOD 2
Serveres på fade ved bordene

  • Koldrøget laks med rygeostecreme, agurk, radiser og dild
  • Hvedebrød, rugbrød og smør
  • Salat af nye kartofler vendt i honning/senneps-vinaigrette
  • Blomkåls cous-cous vendt med parmesan, saltet mandler og estragon
  • Urtemarineret kalvetyksteg
  • Stegt øko kyllingebryst
  • Rødvinsglace
  • Gateaux marcel med bærkompot

Pris pr person 375,-