Tyrolerband sætter fut i oktoberfesterne på Tuse Næs

To dage med fest i stort telt ved Hørby Færgekro 23. og 24. september 2022.

Vi giver ikke op, før den sidste er med.

Med de ord lover Benny Rasmussen, kapelmester i Tyrolerband, at publikum kan se frem til et brag af en fest – eller to – når han og bandet den 22. og den 23. oktober spænder selerne og fyrer op under hornene til to oktoberfester på Hørby Færgekro.

Vi skal have folk til at skråle med, og det får vi. Vi spiller ikke tysk schlagermusik. Kald det hellere tyrolermusik tilsat rytmer fra popmusikken. Vi er ikke blege for at spille ABBA, Rasmus Seebach eller Tina Turner på tuba og alpehorn. Det bliver noget, som alle kan synge med på, lover Benny Rasmussen.

Danskerne har taget det til sig
Tyrolerband kalder sig Danmarks mest autentiske tyrolerorkester og består af professionelle musikere fra Sjælland og Fyn, som er på scenen med dette koncept 50-60 gange om året.

Selvfølgelig er der mest travlt i oktober. Weekenden før Hørby Færgekro spiller vi to aftener i Forum med 3.000 gæster hver gang. Men en tyrolerfest kan du jo holde når som helst. Vi kan se, hvordan danskerne har taget kulturen til sig og nu møder op i det helt store skrud med lederhosen, ternet skjorte, tyrolerhat osv. Folk kommer for at få en fest. Vi skal have folk op på bænkene – og måske bordene? – og skråle med, og vi skal have dem rundt i kædedans mellem rækkerne. Jeg lover, at det bliver en oplevelse, siger kapelmesteren.

Johnny Reimar kommer også på scenen
Tyrolerband spiller tre set begge aftener. Også partykongen Johnny Reimar kommer på scenen i festteltet på kroens P-plads.

Både Benny Rasmussen og Johnny Reimar forventer at se mange unge til festerne. Det er der en stigende tendens til.

Det er skønt, for de gør kun festerne endnu mere livlige. Mit publikum er en blanding af ældre og unge. De ser alle sammen begejstrede ud, men de unge viser det nok mere, siger Johnny Reimar.

Billetter med pakkeløsning
Billetsalget til de to oktoberfester er i gang. Der er to kategorier af billetter – 500 og 700 kroner, hvor der kan vælges mellem wienerschnitzel, bratwurst, og bayersk øl – specielt fremstillet af To Øl i Svinninge – i et 1 liter krus.

Festen varer fra klokken 17 til 24 begge dage. Har du ikke mulighed for hjemtransport – kan der bookes overnatning på et af kroens nyistandsatte værelser.

SEKTION A
Entre pladsreservation i sektion A hele aftenen
2 x 1 liter Bayersk øl eller en flaske vin
1 stk. 1 liter krus til at tage med hjem
1 Wienerschnitzel m/tilbehør
Snack
Pris pr. person 800

SEKTION B
Entre og pladsreservation i sektion B hele aftenen
1 liter Bayersk øl eller en halv flaske vin.
1 stk. 1 liter krus til at tage med hjem
Tysk Bratwurst – Bratwurst m/kartoffelsalat og salat.
Snack
Pris pr. person 500

KØB DINE BILLETTER HER!