To oktoberfester i september i ægte München-stil med Johnny Reimar på Tuse Næs

Hørby Færgekro inviterer indenfor i partyteltet den 23. og 24. september 2022.

Det bliver med bayerske øl i krusene, wienerschnitzel og bratwurst på fadene og Johnny Reimar under tyrolerhatten, når Hørby Færgekro holder oktoberfest to dage, 23. og 24. september 2022.

Johnny Reimar: Det bliver en fest
Som ekstra trækplaster har kroen igen hyret Johnny Reimar begge aftener til at sætte gang i festen. Og den rutinerede entertainer glæder sig til at besøge Tuse Næs igen efter sidste års succes – han lover, at det nok skal blive en fest igen i teltet på Hørby Færgekro.

Oktoberfester er der, hvor folk har et alibi for rigtigt at slå sig løs, og ovenikøbet være udklædte, fortæller Johnny Reimar, som i 1969 hittede med ”Du burde købe dig en tyrolerhat” og siden har været anset som vores hjemlige ”tyrolerkonge”.

Jeg har selv overværet de originale oktoberfester i München, og jeg må sige, at danskerne i den grad har taget konceptet til sig. Mange møder op med tyrolerhat og lederhosen. Jeg har endda noteret en trend med at tage en moustache på.

Det unge publikum er med
Johnny Reimar er glad over, at oktoberfesterne også tiltrækker et ungt publikum.

Det er rigtig godt, for de gør kun festerne endnu mere livlige. Mit publikum er en blanding af ældre og unge. De ser alle sammen begejstrede ud, men de unge viser det nok mere, siger Johnny Reimar.

Han forventer, at publikum på Hørby Færgekro møder op i godt humør, klar til en aften, hvor den skal have max gas.

Jeg kan i hvert fald love, at det bliver mig for fuld udblæsning, og at jeg nok skal få folk til at synge med på alt lige fra ”Sikke en fest” til ”Lille fregnede Louise”. Og lur mig, om der ikke sniger sig en smølf eller to med i showet.

Foruden Johnny Reimar er der igen hyret det danske TYROLERBAND til at spille schlagermusik i bedste tyske stil.

Billetter med pakkeløsning
Billetsalget til de to oktoberfester er i gang. Der er to kategorier af billetter – 500 og 700 kroner, hvor der kan vælges mellem wienerschnitzel, bratwurst, og bayersk øl – specielt fremstillet af To Øl i Svinninge – i et 1 liter krus.

Festen varer fra klokken 17 til 24 begge dage. Har du ikke mulighed for hjemtransport – kan der bookes overnatning på et af kroens nyistandsatte værelser.

SEKTION A
Entre pladsreservation i sektion A hele aftenen
2 x 1 liter Bayersk øl eller en flaske vin
1 stk. 1 liter krus til at tage med hjem
1 Wienerschnitzel m/tilbehør
Snack
Pris pr. person 800

SEKTION B
Entre og pladsreservation i sektion B hele aftenen
1 liter Bayersk øl eller en halv flaske vin.
1 stk. 1 liter krus til at tage med hjem
Tysk Bratwurst – Bratwurst m/kartoffelsalat og salat.
Snack
Pris pr. person 500

KØB DINE BILLETTER HER!